Ράλι Ακρόπολις: Αυτή είναι η υπερειδική στο ΟΑΚΑ

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε τις πρώτες μακέτες για την σούπερ ειδική διαδρομή που θα γίνει στο ΟΑΚΑ χωρητικότητας 69.000 θεατών – Σε 14 ημέρες από σήμερα τα πράσινα φώτα στην 69χρονη ιστορία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ανάβουν στο ΟΑΚΑ!

Την Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, η Ελλάδα θα «μεταδώσει» αυτήν την εικόνα σε 150 χώρες στον κόσμο, με περίπου 50 εκατομμύρια τηλεθεατές να απολαμβάνουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες το πέρασμα (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικών αυτοκινήτων από την ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή συνολικού μήκους 1,95 χλμ., που θα στηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την ΕΚΟ Super Special Stage OAKA συνεχίζεται από την πλατφόρμα του viva.gr με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10 ευρώ, ενώ, συνολικά 40.000 εισιτήρια έχουν μέση τιμή τα 18,5 ευρώ. Όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο γήπεδο, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν απευθείας αυτό το εντυπωσιακό θέμα από την ΕΡΤ, καθώς και μέσα από το αφιερωμένο στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Ωστόσο, η μεγάλη γιορτή του αγώνα θα έχει ξεκινήσει πολύ πριν τις 19:30 και ειδικότερα, με δεδομένο ότι οι πύλες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:30:

Στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ, γνωστός για το πάθος του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δίπλα του, για το σχολιασμό του αγώνα και συνεντεύξεις από τους οδηγούς, οι εξειδικευμένοι δημοσιογράφοι Τάκης Πουρναράκης, Παναγιώτης Σεϊτανίδης και Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, θα μεταφέρουν κάθε στιγμή της δράσης στους θεατές.

Όλα αυτά, σε έναν χώρο η κατασκευή του οποίου ξεκινάει άμεσα, θα διαρκέσει 8 ημέρες και μεταξύ άλλων, πριν το έργο αποκαλύψει τη διαδρομή των 16 στροφών που περιλαμβάνει μία γέφυρα και ένα άλμα, θα χρειαστούν:

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Exit mobile version