Πως μπορείς να παραγγείλεις ένα Chaos;

Μόνο αν έχεις την απαραίτητη πιστοληπτική ικανότητα για 2,5 εκατομμύρια ευρώ μπορείς να κλείσεις 1 από τα 20 Chaos που θα παραχθούν στην Ευρώπη…

Με απαραίτητη την προϋπόθεση της επισύναψης αρχείου που θα αναφέρει την πιστοληπτική ικανότητα του δυνητικού αγοραστή του Chaos, ο Σπύρος Πανόπουλος από την ομώνυμη εταιρεία, πρόσθεσε στο δικτυακό του τόπο ηλεκτρονική φόρμα. Στην οποία ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να καταθέσει τα στοιχεία του, προκειμένου να πάρει σειρά προτεραιότητας για το made in Greece ultracar των 2.000 έως και 3.000 ίππων, που όπως λέει είναι σε τροχιά υλοποίησης.

Για όσους, ωστόσο, ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το κόστος φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ και η παραγωγή του θα φορά 20 Chaos για κάθε ήπειρο. Εστιάζοντας στην τραπεζική αναφορά, που είναι απαραίτητη για να κάνει κάποιος αίτηση για το Chaos αυτή ουσιαστικά είναι μια γραπτή δήλωση ενός διευθυντή τράπεζας για την πιστοληπτική ικανότητα του πελάτη του.

Συνήθως αυτές ζητούνται όταν συνάπτεται μια μίσθωση σε ένα ακίνητο και ο ιδιοκτήτης μπορεί να σας ζητήσει να παράσχετε μια τραπεζική αναφορά. Προφανώς, στην περίπτωση της αγοράς του Chaos, ο δυνητικός πελάτης θα πρέπει να παράσχει ένα επίσημο έντυπο, που να λέει η Τράπεζα ότι πελάτης μας μπορεί να προβεί στην αγορά ενός οχήματος αξίας 5,5 εκατ. ευρώ. Περισσότερα εδώ.

Αναφορικά τώρα με το όχημα, που υπόσχεται εξωπραγματικές επιδόσεις, να θυμηθούμε πως το παρουσιάζει ο δημιουργός του στον επίσημο ιστότοπο του:

Στην ερώτηση πότε αυτό θα εμφανιστεί και επίσημα, αυτό μόνο ο δημιουργός του το ξέρει. Εμείς έχουμε επικοινωνήσει ήδη δυο φορές, χωρίς όμως κάποια απόκριση στο αίτημα μας. Σε κάθε περίπτωση είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά.

Exit mobile version