Explore Kos, like a Boss, με το Keraboss: Πόσα θα δίνατε για να το νοικιάσετε το καλοκαίρι;

“Ανακάλυψε την Κω σαν αρχηγός”, αναφέρει το μήνυμα του γραφείου ενοικιάσεων οχημάτων στο νησί του Ιπποκράτη, την Κω, για να προσελκύσει τους υποψήφιους ενοικιαστές-τουρίστες, που θα θελήσουν να περιηγηθούν στο νησί με αυτοκίνητο και δει ελληνικό. 

 Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για το KERABOSS SUPER K, κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια, το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, που πήρε πινακίδες από την ελληνική πολιτεία το προηγούμενο διάστημα και ήδη μερικά από αυτά έχουν διατεθεί σε Rent a car.

Αυτό εξάλλου μας είχε αναφέρει στο Caroto η Στέλλα Κεραμπός, η γυναίκα πίσω από το Keraboss, ότι δηλαδή από την αρχή της παραγωγής του υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από εταιρείες Rent a car στη νησιωτική Ελλάδα.

Με τιμή διάθεσης τα 140 ευρώ την ημέρα το KERABOSS SUPER K διεκδικεί τον τίτλο του πλέον ακριβοπληρωμένου ενοικιαζόμενου στο νησί του Ιπποκράτη, όταν η τιμή διάθεσης για ενα VW T-Roc, στο ίδιο γραφείο, είναι 85 ευρώ την ημέρα (ecorentals-kos.gr/product/keraboss/).

To αξιοσημείωτο ειναι πως η ζήτηση του είναι υψηλή, αφού δεν υπάρχει μέρα που είναι χωρίς ενοικιαστή, ενώ το επόμενο διάστημα η τιμή θα πιάσει και τα 180 ευρώ ημερησίως.

Το KERABOSS SUPER K όπως έχει τονιστεί από την Στέλλα Κεραμπός διαθέτει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει ένα αξιόμαχο αυτοκίνητο για τα γραφεία “Rent a Car” καθώς:

Exit mobile version