NEA

Explore Kos, like a Boss, με το Keraboss: Πόσα θα δίνατε για να το νοικιάσετε το καλοκαίρι;

“Ανακάλυψε την Κω σαν αρχηγός”, αναφέρει το μήνυμα του γραφείου ενοικιάσεων οχημάτων στο νησί του Ιπποκράτη, την Κω, για να προσελκύσει τους υποψήφιους ενοικιαστές-τουρίστες, που θα θελήσουν να περιηγηθούν στο νησί με αυτοκίνητο και δει ελληνικό. 

 Για όσους δεν κατάλαβαν πρόκειται για το KERABOSS SUPER K, κατασκευασμένο από ελληνικά χέρια, το πρώτο ελληνικό αυτοκίνητο, που πήρε πινακίδες από την ελληνική πολιτεία το προηγούμενο διάστημα και ήδη μερικά από αυτά έχουν διατεθεί σε Rent a car.

Αυτό εξάλλου μας είχε αναφέρει στο Caroto η Στέλλα Κεραμπός, η γυναίκα πίσω από το Keraboss, ότι δηλαδή από την αρχή της παραγωγής του υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από εταιρείες Rent a car στη νησιωτική Ελλάδα.

Με τιμή διάθεσης τα 140 ευρώ την ημέρα το KERABOSS SUPER K διεκδικεί τον τίτλο του πλέον ακριβοπληρωμένου ενοικιαζόμενου στο νησί του Ιπποκράτη, όταν η τιμή διάθεσης για ενα VW T-Roc, στο ίδιο γραφείο, είναι 85 ευρώ την ημέρα (ecorentals-kos.gr/product/keraboss/).

To αξιοσημείωτο ειναι πως η ζήτηση του είναι υψηλή, αφού δεν υπάρχει μέρα που είναι χωρίς ενοικιαστή, ενώ το επόμενο διάστημα η τιμή θα πιάσει και τα 180 ευρώ ημερησίως.

Το KERABOSS SUPER K όπως έχει τονιστεί από την Στέλλα Κεραμπός διαθέτει όλα τα στοιχεία για να αποτελέσει ένα αξιόμαχο αυτοκίνητο για τα γραφεία “Rent a Car” καθώς:

  •  Eίναι Cabrio και επιτρέπει διάφορες «μεταμορφώσεις», ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας
  •  Η μπροστινή κουκούλα, ανοίγει σε 2 επίπεδα, μισή ή ολόκληρη και το πίσω  τζάμι (soft Top)
  • Στο πίσω καπό, μπορούν να καθίσουν άτομα και να απολαύσουν το καφέ τους ή το snack τους.
  •  Τα καθίσματα είναι και ανακλινόμενα και πέφτουν μπροστά στην πλάτη των οποίων ακουμπάς και ξαπλώνεις σε όλο το μήκος του αυτοκινήτου, σε κάποια στιγμή που θέλεις να ξεκουραστείς
  • Επιπλέον αποσπώνται οι πόρτες , το καμπινάκι και η κουκούλα και μένει Super Cabrio με τα Roll Bar 

Κώστας Χαλκιαδάκης

Πέρα από τους τέσσερις τροχούς η μεγάλη του αγάπη είναι να παίζει λύρα και φυσικά να πατά σε κρητική γη...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!