Seat Arona από 18.990 ευρώ

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. ανακοινώνει μια νέα προωθητική ενέργεια για το SEAT Arona, το δημοφιλές SUV της κατηγορίας Β, προσφέροντας ακόμα περισσότερο value for money. Η νέα τιμή εκκίνησης για το SEAT Arona είναι μόλις 18.990€, με σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000€ ανάλογα με την έκδοση.

Το προωθητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Αυτή η προσφορά καθιστά το SEAT Arona μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα SUV που συνδυάζει οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια.

Επιπλέον, η συνεργασία με τη VW Financial Services προσφέρει προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση του SEAT Arona, με επιτόκιο από 3,9% και μηνιαία δόση μόλις στα €211/μήνα.

Εκτός από το SEAT Arona, η προωθητική ενέργεια εκτείνεται και στο SEAT Ibiza, με έκπτωση 500€ για όλες τις εκδόσεις του. Η αρχική τιμή ξεκινά από τα 15.990€, προσφέροντας στον καταναλωτή μια πολύ προσιτή επιλογή στην κατηγορία.

Συνοψίζοντας, οι προωθητικές προσφορές για τα μοντέλα SEAT Arona και Ibiza στην κατηγορία Β δημιουργούν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, καθιστώντας την αγορά τους ακόμα πιο προσιτή και ελκυστική για τους πιθανούς αγοραστές.

Exit mobile version