NEA

Seat Arona από 18.990 ευρώ

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. ανακοινώνει μια νέα προωθητική ενέργεια για το SEAT Arona, το δημοφιλές SUV της κατηγορίας Β, προσφέροντας ακόμα περισσότερο value for money. Η νέα τιμή εκκίνησης για το SEAT Arona είναι μόλις 18.990€, με σημαντικές μειώσεις τιμών έως και 1.000€ ανάλογα με την έκδοση.

Το προωθητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης ένα επιπρόσθετο όφελος των 500€ για όλες τις εκδόσεις του Arona, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Αυτή η προσφορά καθιστά το SEAT Arona μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα SUV που συνδυάζει οικονομία, επιδόσεις, χώρους και ασφάλεια.

Επιπλέον, η συνεργασία με τη VW Financial Services προσφέρει προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την απόκτηση του SEAT Arona, με επιτόκιο από 3,9% και μηνιαία δόση μόλις στα €211/μήνα.

Εκτός από το SEAT Arona, η προωθητική ενέργεια εκτείνεται και στο SEAT Ibiza, με έκπτωση 500€ για όλες τις εκδόσεις του. Η αρχική τιμή ξεκινά από τα 15.990€, προσφέροντας στον καταναλωτή μια πολύ προσιτή επιλογή στην κατηγορία.

Συνοψίζοντας, οι προωθητικές προσφορές για τα μοντέλα SEAT Arona και Ibiza στην κατηγορία Β δημιουργούν μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τοποθέτηση στην αγορά, καθιστώντας την αγορά τους ακόμα πιο προσιτή και ελκυστική για τους πιθανούς αγοραστές.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!