Mazda, διακριτική ανανέωση για το 5

Mazda-5_2013_1600x1200_wallpaper_02

H «ξεχασμένη» ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μια μικρού μεγέθους ανανέωση για το γνωστό πολυχρηστικό με τις συρόμενες πόρτες…

Το θυμάστε; Μόνο αν το έχετε δει σε φωτογραφίες καθώς το 5, όπως και αρκετά άλλα μοντέλα της Mazda, είναι αδίκως παραγκωνισμένα στην ελληνική αγορά για ευνόητους λόγους. Μερικοί από αυτούς μπορούν να αναζητηθούν στην αποχή της «μαμάς» εταιρίας από το γνωστό downsizing επενδύοντας στην τεχνολογία SkyActiv με κινητήρες τέτοιας χωρητικότητας που δεν «σηκώνει» η εγχώρια αγορά (προφανώς αποθαρρύνοντας και την ελληνική αντιπροσωπεία).

Mazda, είναι αυτό το νέο 3;

Όπως και να έχει, το 5 περνά από μια πολύ διακριτική αναβάθμιση που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση LED στους εξωτερικούς καθρέπτες, νέους χρωματικούς συνδυασμούς, νέα στοιχεία στον εξοπλισμό και διάφορες άλλες μικρολεπτομέρειες. Να υπενθυμίσουμε πως το 5 εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με βενζινοκινητήρα 1.8 (115 PS) και ντίζελ 1.6 (115 PS, αυτή η έκδοση θα μπορούσε να «τραβήξει») ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη κυκλοφορεί εδώ και μήνες το CX-5 καθώς και το νέο 6.

Exit mobile version