NEA

Mazda, διακριτική ανανέωση για το 5

Mazda-5_2013_1600x1200_wallpaper_02

H «ξεχασμένη» ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε μια μικρού μεγέθους ανανέωση για το γνωστό πολυχρηστικό με τις συρόμενες πόρτες…

Mazda-5_2013_1600x1200_wallpaper_14Το θυμάστε; Μόνο αν το έχετε δει σε φωτογραφίες καθώς το 5, όπως και αρκετά άλλα μοντέλα της Mazda, είναι αδίκως παραγκωνισμένα στην ελληνική αγορά για ευνόητους λόγους. Μερικοί από αυτούς μπορούν να αναζητηθούν στην αποχή της «μαμάς» εταιρίας από το γνωστό downsizing επενδύοντας στην τεχνολογία SkyActiv με κινητήρες τέτοιας χωρητικότητας που δεν «σηκώνει» η εγχώρια αγορά (προφανώς αποθαρρύνοντας και την ελληνική αντιπροσωπεία).

Mazda, είναι αυτό το νέο 3;

Mazda-5_2013_1600x1200_wallpaper_0eΌπως και να έχει, το 5 περνά από μια πολύ διακριτική αναβάθμιση που περιλαμβάνει την ενσωμάτωση LED στους εξωτερικούς καθρέπτες, νέους χρωματικούς συνδυασμούς, νέα στοιχεία στον εξοπλισμό και διάφορες άλλες μικρολεπτομέρειες. Να υπενθυμίσουμε πως το 5 εξοπλίζεται μεταξύ άλλων με βενζινοκινητήρα 1.8 (115 PS) και ντίζελ 1.6 (115 PS, αυτή η έκδοση θα μπορούσε να «τραβήξει») ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη κυκλοφορεί εδώ και μήνες το CX-5 καθώς και το νέο 6.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!