Τεχνική ματιά στο Honda CR-V 1.6 i-DTEC 160 PS

CR-V DYNAMIC LOW (41)

H ισχυρότερη και τετρακίνητη έκδοση του CR-V διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά με τιμές από 32.270€ (με απόσυρση) στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων…

Το ανανεωμένο CR-V είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά με την ισχυρότερη εκδοχή του πετρελαιοκινητήρα 1.6 i-DTEC που αποδίδει 160 PS χάρη στο νέο σειραϊκής διάταξης υπερτροφοδότη. Η εν λόγω έκδοση συνδυάζεται αποκλειστικά με τετρακίνηση και είναι διαθέσιμη με το επίπεδο εξοπλισμού Elegance (εδώ μπορείτε να κατεβάσετε τον πλήρη κατάλογο, προσεχώς και η σχετική δοκιμή). Προς τα τέλη του καλοκαιριού αναμένεται και το προσθιοκίνητο CR-V με τους 120 PS που θα κοστίζει από 27.770€.

Προς τα μέσα Ιουνίου θα είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε τις πρώτες μας οδηγικές εντυπώσεις από το νέο Civic Type-R που θα λανσαριστεί τέλη του έτους (μαζί με την αυτόματη έκδοση του CR-V 160 PS με 9άρι κιβώτιο της ZF). Νωρίτερα, το φθινόπωρο, θα κυκλοφορήσουν στην χώρα μας τα νέα Jazz και HR-V. Παρακάτω, θα βρείτε μία συνοπτική τεχνική ανάλυση του CR-V 160 PS με στοιχεία από την ελληνική αντιπροσωπεία, ενώ προσεχώς θα ακολουθήσει και η σχετική δοκιμή του αξιόλογου ιαπωνικού SUV.

Honda CR-V 160 PS 4×4 6MT

Εκπομπές Ρύπων:

CO + O2 -> CO2

HC + O2 -> CO2 + H2O

SOF* + O2 -> CO2 + H2O

C + O2 -> CO2

C + NO2 -> CO2 + NO

**  Ο παράγοντας μείωσης NSR ή SCR

Exit mobile version