NEA

Πότε έρχεται το νέο Honda HR-V με τον τούρμπο 1.500άρη;

Honda HR-V Geneve 2015 (1)

Το μικρότερο crossover της Honda θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με κινητήρες από 1.500 cc…

Νωρίτερα, αρχές Μαρτίου, θα προηγηθεί η ευρωπαϊκή πρεμιέρα στην Γενεύη με το ευρωπαϊκό λανσάρισμα να ξεκινά το καλοκαίρι με άφιξη στην ελληνική αγορά από τον Σεπτέμβριο (περίπου την ίδια περίοδο θα κυκλοφορήσει και το νέο Jazz). Η γκάμα του νέου HR-V θα περιλαμβάνει δύο κινητήρες, τον γνωστό ντίζελ 1.6 i-DTEC με τους 120 PS και τον ολοκαίνουργιο βενζινοκινητήρα 1.500 cc της γενιάς Earth Dreams της Honda, με τούρμπο, 130 άλογα και προαιρετικά αυτόματο κιβώτιο τύπου CVT.

Η σχεδία στο εσωτερικό είναι σύγχρονη και ελκυστική με το νέο HR-V να διαθέτει -σε όλες τις εκδόσεις του πλην της βασικής- οθόνη αφής Honda Connect 7’’ στην κεντρική του κονσόλα, με το σύστημα infotainment να «τρέχει» με λειτουργικό Android 4.0.4 και φυσικά να παρέχει και φουλ δυνατότητες διασύνδεσης. Διαθέσιμα είναι και ηλεκτρονικά συστήματα διασύνδεσης και διευκόλυνσης, με το σύστημα City-Brake Active (σύστημα προειδοποίησης και αποφυγής σύγκρουσης) να είναι στάνταρ.

Στο σύγχρονο εσωτερικό η Honda έχει υιοθετήσει και εδώ τα πολύ πρακτικά Magic Seats -πίσω καθίσματα στα οποία υπάρχει η δυνατότητα αναδίπλωσης και της βάσης τους σε ποσοστό 60:40- που αυξάνουν κατακόρυφα τις μεταφορικές δυνατότητες. Στην πρακτικότητα συμβάλλει και το μεγάλο πορτμπαγκάζ η στάνταρ χωρητικότητα του οποία είναι τα 453 lt, που αυξάνονται στα 1.026 αν πέσουν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων και το ύψος φόρτωσης δεν ξεπεράσει τη γραμμή των παραθύρων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!