NEA

Γεύση από το επόμενο Infiniti QX50

Infiniti-QX_Sport_Inspiration-Concept-1

To πρωτότυπο Infiniti QX Sport Inspiration δείχνει μία πρώτη γεύση από το μεσαίο SUV που θα παρουσιαστεί του χρόνου και που θα αντικαταστήσει το QX50…

Η πολυτελής μάρκα της Nissan, η Infiniti (όπως η Lexus για την Toyota ή η Genesis για την Hyundai) παρουσιάζει στο Πεκίνο το πρωτότυπο QX Sport Inspiration Concept που υιοθετεί στοιχεία από τα νέα Q30 και QX30, καθώς και από το πρόσφατα ανανεωμένο Q60. Από πλευράς διαστάσεων το QX Concept έχει μήκος 4,69 μέτρα και πλάτος 1,96, το ύψος του είναι στα 1,66 μέτρα, ενώ μεγάλο είναι και το μεταξόνιό του που φτάνει τα 2,825 μέτρα. Αξιοσημείωτη είναι και η απόσταση των 23 εκατοστών από το έδαφος, αλλά στο QX50 παραγωγής λογικά αυτή θα είναι αρκετά μικρότερη.

Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο QX ξεχωρίζει από την φαρδιά μάσκα με το χρωμιωμένο περίγραμμα, τις μεγάλες απολήξεις της εξάτμισης, τους μικρούς προβόλους και τις ελαφρώς μετατοπισμένες προς τα μέσα πόρτες, ώστε τα μαρσπιέ να λειτουργούν και σαν σκαλοπάτι. Το εσωτερικό του QX Sport Inspiration Concept χαρακτηρίζεται από τα τέσσερα ξεχωριστά καθίσματα, την φαρδιά κεντρική κονσόλα, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων μαζί με μια μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα κ.α. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας bi-turbo τρίλιτρος V6 βενζινοκινητήρας των 400 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο 7άρι κιβώτιο και τετρακίνηση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!