Νίκος Βαϊλακάκης

Φθινόπωρο του 2007, ο Νίκος ξεκίνησε την πορεία του στο χώρο του αυτοκινήτου πλάι σε έμπειρους συνεργάτες, όπως ο Νίκος Μαρινόπουλος (ιδρυτής του caroto.gr). 

Με ενδιάμεσους σταθμούς την εφημερίδα City Press, τη Free Sunday, το cityauto.gr, το περιοδικό CAM και το Spotawheel.gr, -πολλά χρόνια αργότερα και αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα με λατρεμένα αυτοκίνητα και μοναδικές εμπειρίες ζωής- το φλερτ με το caroto.gr μετουσιώνεται σε γάμο που μπορεί να άργησε λιγάκι… αλλά ήρθε με μεγάλη χαρά!

Το caroto.gr ήταν μια ιδέα που γεννήθηκε μπροστά στα μάτια του Νίκου, μεγάλωσε, ωρίμασε και έχει γίνει πλέον πόλος έλξης για οποιονδήποτε νοιάζεται για την αυτοκίνηση και την εξέλιξη των τεσσάρων τροχών. 

Έτσι, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το Νίκο Β., που αν και τελειόφοιτος γεωλόγος και δημοσιογράφος, διάλεξε να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο. Και δεν είναι άλλο από το αυτοκίνητο σε όλες του τις εκφάνσεις. 

Άλλοτε από τη θέση του τμήματος πωλήσεων, είτε του μάρκετινγκ, είτε του συντάκτη, θα σχολιάσει χωρίς δισταγμό τα κακώς κείμενα ή θα εκθειάσει κάποια τεχνολογική καινοτομία που αξίζει. Άλλωστε το caroto.gr είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εκφράσεις την άποψη σου… χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

Το caroto.gr, λοιπόν, από… σπόρος σε έχει μετατραπεί σε «βίο-λογικό έδεσμα πρώτης διαλογής» και δείχνει να έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. Φύγαμε; Διαβάστε ΕΔΩ τι έχει γράψει μέχρι σήμερα ο Νίκος.

Nίκος Βαϊλακάκης (nvailakakis@gmail.com)
Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!