ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ

Η γνώση δεν έχει αξία αν δεν την μοιράζεσαι…

To caroto.gr δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται· ένας ακόμη διαδικτυακός τόπος σχετικός με την αυτοκίνηση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο, είναι μια βαθύρριζη προσπάθεια για την δημιουργία μίας τεχνολογικής κοινότητας με αμφίδρομη σχέση, αφού ο καθένας μπορεί να σχολιάσει οποιοδήποτε άρθρο. Και φυσικά με τις επισημάνσεις του να συμβάλλει στην βελτίωση του περιεχόμενου που επιμελείται η ομάδα του caroto.gr.

Κοινός παρανομαστής είναι πρωτίστως το πάθος μας για την τεχνολογία. Παλιότερα υπήρχε ένας τρόπος συμμετοχής με σχόλια, αλλά πλέον μπορεί κανείς να το κάνει αυτό στο τέλος κάθε άρθρου, γρήγορα και εύκολα μέσω του συστήματος comments του Disqus (υπάρχουν διάφοροι login τρόποι, από ανώνυμοι μέχρι και με social media). Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι η σελίδα μας στο facebook (facebook.com/pages/carotogr), καθώς και τα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης. Για συνεχή ενημέρωση, μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Δεν χρησιμοποιεί στοιχεία και σέβεται την οδηγία GDPR περί προσωπικών δεδομένων.

© CAROTO | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Σχόλια

  1. Eχει κανείς εμπειρία απο ελαστικά 4 εποχών ? και αν ναι , πέραν απο το κράτημα κτλ , έχουν την ίδια αντοχή στα χλμ με τα υπόλοιπα καλοκαιρινά ελαστικά ?
    πχ. φοράω τα pirelli P1 και μου πάνε άνετα 70,000 χλμ και πάνω , αν βάλω τα pirelli cinturato all season ? θα πάνε κι αυτά 70.000 χλμ ?

  2. Καλησπέρα σας. θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι σημαίνει “υπερπλήρωση του υγρού του CVT κιβωτίου”. Ευχαριστώ πολύ.

    1. Καλησπέρα, πιθανότατα την συμπλήρωση με λάδι του υδραυλικού μέρους του κιβωτίου. Η υδραυλική μονάδα που ελέγχει τη λειτουργία όλων των υδραυλικών συστημάτων του κιβώτιου (λειτουργία τροχαλιών, συμπλεκτών, συστημάτων ασφαλείας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Αγαπάτε το Caroto όσο και εμείς;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.