ΑΡΘΡΑ

Η γνώση δεν έχει αξία αν δεν την μοιράζεσαι…

Ακολουθήστε το caroto.gr στο Google News για άμεση ενημέρωση

To caroto.gr δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται· ένας ακόμη διαδικτυακός τόπος σχετικός με την αυτοκίνηση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο, είναι μια βαθύρριζη προσπάθεια για την δημιουργία μίας τεχνολογικής κοινότητας με αμφίδρομη σχέση, αφού ο καθένας μπορεί να σχολιάσει οποιοδήποτε άρθρο. Και φυσικά με τις επισημάνσεις του να συμβάλλει στην βελτίωση του περιεχόμενου που επιμελείται η ομάδα του caroto.gr.

Κοινός παρανομαστής είναι πρωτίστως το πάθος μας για την τεχνολογία. Παλιότερα υπήρχε ένας τρόπος συμμετοχής με σχόλια, αλλά πλέον μπορεί κανείς να το κάνει αυτό στο τέλος κάθε άρθρου, γρήγορα και εύκολα μέσω του συστήματος comments του Disqus (υπάρχουν διάφοροι login τρόποι, από ανώνυμοι μέχρι και με social media). Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας είναι η σελίδα μας στο facebook (facebook.com/pages/carotogr), καθώς και τα πιο γνωστά μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης. Για συνεχή ενημέρωση, μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο!Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Δεν χρησιμοποιεί στοιχεία και σέβεται την οδηγία GDPR περί προσωπικών δεδομένων.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!
Back to top button