NEA

Teaser φωτογραφίες για το Mitsubishi Eclipse Cross

Στο σαλόνι της Γενεύης (7-9 Μαρτίου) η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο μοντέλο που θα αποτελέσει τον προπομπό για τον αντίπαλο του Nissan Qashqai…

Σύμφωνα με την Mitsubishi, το Eclipse παίρνει το όνομά του από το δημοφιλές coupe της MMC που παρουσιάστηκε στην Αμερικανική αγορά το 1989, ενώ το Cross είναι συντομογραφία του crossover. Επί του παρόντος το μοντέλο παραγωγής θα τοποθετείται ανάμεσα στο μικρότερο ASX και το μεγαλύτερο Outlander, ενώ το concept που θα παρουσιαστεί στην Ελβετία δανείζεται πολλά στοιχεία από το πρωτότυπο XR-PHEV (που είχε παρουσιαστεί το 2013 και είχε αναβαθμιστεί με το ΧR-PHEV II το 2015).

Σε γενικές γραμμές και απ’ όσο μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα αρκετά μοντέρνο σχέδιο, με έντονο το σπορτίφ στοιχείο (που ενισχύεται από την χαμηλή γραμμή της οροφής), ενώ εντυπωσιακά είναι και τα πίσω φώτα τα οποία όπως και τα εμπρός θα διαθέτουν LED στοιχεία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!