NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε τον Tom Cruise να οργιάζει στα στενά της Ρώμης [video]

Ένα από τα πιο αναμενόμενα sequel του επόμενου μήνα είναι το «Mission Impossible: Dead Reckoning Trailer», το οποίο υπόσχεται θεαματικές στιγμές δράσης.

Στους δρόμους της Ρώμης λαμβάνει χώρα μια εντυπωσιακή καταδίωξη, όπως φαίνεται στο επίσημο τρέιλερ που αποκαλύφθηκε από την παραγωγή της νέας ταινίας «Mission Impossible: Dead Reckoning».

Η ομάδα παραγωγής επέλεξε να κάνει τα γυρίσματα στην πραγματική Ρώμη, χρησιμοποιώντας πραγματικά αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσικλέτες για να προσφέρει αυθεντικότητα και θέαμα.

Ο Tom Cruise επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του Ethan Hunt και συνεργάζεται με την ταλαντούχα Hailey Atwell, που υποδύεται τον χαρακτήρα της Grace. Οι δύο τους καταδιώκονται από κακοποιούς και στρατιωτικούς, ενώ είναι δεμένοι με χειροπέδες.

Ο συντονιστής των κασκαντέρ, Wade Eastwood, αποκαλύπτει ότι ο Tom Cruise οδηγεί προσωπικά σε όλες τις σκηνές, ακόμη και σε επικίνδυνες στροφές και ακροβατικά με μία BMW 5, χρησιμοποιώντας το ένα του χέρι.

Στη συνέχεια, ο Ethan και η Grace αφήνουν την BMW και αναζητούν ένα άλλο όχημα για να ξεφύγουν. Βρίσκουν μια γκρι Ferrari, αλλά τελικά χρησιμοποιούν ένα αρχέτυπο Fiat 500. Οι σκηνές με τον Tom Cruise να οδηγεί ένα κίτρινο Fiat 500 στους στενούς και λιθόστρωτους δρόμους της Ρώμης είναι εξίσου συναρπαστικές.

Αυτό το καλοκαίρι, έχουν ήδη κυκλοφορήσει αρκετές επιτυχημένες ταινίες με αυτοκίνητα να έχουν κεντρικό ρόλο σε σκηνές δράσης, όπως το «Fast X» που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα και η πρεμιέρα του «Transformers: Rise Of The Beasts».

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!