NEA

Mitsubishi: Νέο κόμπακτ SUV

Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του νέου L200 η ιαπωνική εταιρία παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες από το νέο της κόμπακτ SUV.

Το ότι η Mitsubishi έχει αποτραβηχτεί από την Ευρώπη δε σημαίνει πως κάνει το ίδιο και στον υπόλοιπο κόσμο. Έτσι, παρουσίασε ένα νέο SUV στην Ινδονησία υιοθετώντας το στιλ του Mitsubishi XFC concept.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι περίπου το 90% του σχεδιασμού του concept έχει διατηρηθεί, αν και έχουν γίνει κάποιες τροποποιήσεις. Όπως η χρήση μικρότερων τροχών, συμβατικών καθρεφτών και επανασχεδιασμένων ποδιών χωρίς τα φανταχτερά DRL.

Παρόλο που το εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν έχει αποκαλυφθεί, η Mitsubishi διαβεβαιώνει για μια ευρύχωρη καμπίνα με ευέλικτους αποθηκευτικούς χώρους, εξοπλισμένη με ένα ηχοσύστημα της Yamaha.

Παρά το γεγονός ότι οι λεπτομέρειες και το όνομα του SUV παραμένουν μυστικά μέχρι την επίσημη παρουσίαση, επιβεβαιώνεται πως θα εξοπλίζεται με έναν κινητήρα 1,5 λίτρων συνδυασμένο με ένα κιβώτιο CVT, που θα κινεί τους εμπρός τροχούς. Επίσης, θα διαθέτει μεγάλη απόσταση από το έδαφος και τέσσερα προγράμματα οδήγησης.

Το SUV που θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στις 10 Αυγούστου, είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελίες και απευθύνεται στις αγορές της Ασίας. Όσο για την Ευρώπη, πολύ δύσκολα η Mitsubishi θα μπορέσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και προφανώς για να το κάνει η λύση δεν είναι να παρουσιάζει rebadged μοντέλα της Renault.

Νίκος Βαϊλακάκης

O Νίκος μπορεί να είναι από τα πιο πρόσφατα μέλη στην ομάδα, αλλά διαθέτει πολυετή εμπειρία ως δημοσιογράφος από παλιά. Ακόμη και πριν δημιουργηθεί το caroto.gr!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!