NEA

Χάμστερ πιλοτάρει φορτηγό!

Hamster drives a track (1)

Η Volvo Trucks γύρισε ένα φιλμ στο οποίο ένα χαμστεράκι βάρους 175 g οδηγεί ένα φορτηγό που ζυγίζει 15 τόνους!

Hamster drives a track (2)Ονομάζεται Τσάρλι, είναι έξι μηνών και μπορεί να οδηγήσει ένα τράκτορα! Φυσικά και αστειευόμαστε αλλά όπως και να το κάνουμε μερικές ιδέες έχουν αρκετή πλάκα. Όπως αυτή για παράδειγμα της Volvo που για να προωθήσει το νέο σύστημα ενεργούς οδήγησης δίχως οδηγό σκέφτηκε την εξής απλή ιδέα.

Αφού αύξησε την υποβοήθηση του τιμονιού ώστε να γυρνά σαν «πούπουλο» τοποθέτησε ένα κυλιόμενο τύμπανο πάνω στην στεφάνη, όπως αυτά που λατρεύουν τα χάμστερ. Ο οδηγός δελεάζει το χάμστερ να κινείται προς όποια κατεύθυνση επιθυμεί δελεάζοντας το με ένα καρότο. Τελικά, παντού υπάρχει και από ένα… καροτάκι, εσείς μείνετε δικτυωμένοι στο αγαπημένο σας caroto.gr!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!