Μιχάλης Κατωπόδης

To whom it may concern…

To whom it may concern… Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες ευδόκιμου εργασιακού βίου στο μικρόκοσμο του αυτοκινήτου, ένα μίνι βιογραφικό. Από ένα συντάκτη, δοκιμαστή, ένα manager, διευθυντή και διάφορα άλλα… Έναν τύπο τέλος πάντων, καλό παιδί, που πέρασε από διάφορες θέσεις και καρέκλες για να καταλήξει στην αρχή. Να κάνει αυτό που του αρέσει!

Πως ξεκίνησε αυτή η ιστορία; Όταν ολοκληρώνοντας το Πολυτεχνείο (Μεταλλουργός Μηχανικός γαρ) ένας 23χρονος έψαχνε μια δουλειά για να βγάζει χαρτζιλίκι. Αναπάντεχα, η πρώτη πόρτα που άνοιξε ήταν αυτή του Auto Motor und Sport, στις εποχές που ακόμα αυτό διαβαζόταν και εκτός τουαλέτας…

Δεύτερη στάση ο ΔΟΛ, με το τμήμα αυτοκινήτου του in.gr και με το ένθετο Auto ΝΕΑ. Στη συνέχεια ήρθαν οι θέσεις ευθύνης στις Τεχνικές εκδόσεις (4Τ, Auto Bild), στην Option Press και τελικά στο site του Auto Τρίτη. Σταθμοί υπήρξαν πολλοί, ταξίδια ακόμα περισσότερα, αμέτρητα αυτοκίνητα, συγκινήσεις, ιστορίες να τις διηγείσαι στα παιδιά σου αλλά και άλλες, που καλύτερα να κρατήσεις για σένα…

Κρατώντας λοιπόν τα καλά -και κάνοντας αυτό που πραγματικά επιλέγει η καρδιά- το ταξίδι συνεχίζεται εδώ στο caroto.gr. Ένα από τα λίγα sites αυτοκινήτου που δεν κρύβουν υστεροβουλία πίσω τους. Το στοιχείο, ακριβώς, που το κάνει ξεχωριστό. Διαβάστε ΕΔΩ τι έχει γράψει μέχρι σήμερα ο Μιχάλης.

Μιχάλης Κατωπόδης (mkatopodis@gmail.com)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!