NEA

Δύο χρόνια φυλακή για ένα βίντεο [vid]

Προσοχή σε ότι ανεβάζετε στα social media και έχει σχέση με παράνομες ταχύτητες! Δείτε τι έπαθε ένας μοτοσικλετιστής στην Βρετανία μετά από κοινοποιήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

VIDEO-FOR-PRISONΤο παραπάνω βίντεο έπεσε στην αντίληψη της τροχαίας του Sussex, οι άνθρωποι της οποίας διαπίστωσαν πως ο τυπάκος αψηφούσε οποιοδήποτε όριο ταχύτητας φτάνοντας μέχρι και τα 250 km/h. Με λίγα λόγια είχε παραβιάσει σχεδόν κάθε άρθρο του ΚΟΚ και το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και να καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση με εξαγοράσιμη ποινή!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Xρησιμοποιείς ad blocker;

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να κρατάμε το καροτάκι φρέσκο και δωρεάν. Αν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις, βάλε μας στις εξαιρέσεις σου🙏