Νέο Ford Kuga από 22.095 ευρώ

FORD-KUGA-2017 (1)

Το νέο Ford Kuga έρχεται να συμπληρώσει την SUV γκάμα δίπλα στο μικρότερο EcoSport και το μεγαλύτερο Edge…

Το 2008 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, το Kuga αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος στην επέκταση των οχημάτων SUV της Ford στην Ευρώπη με πωλήσεις που ανήλθαν στις 102.000 μονάδες μέχρι το τέλος του 2015. Το νέο Kuga επιστρέφει δριμύτερο και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού διαθέτει πλέον στη φαρέτρα του ένα νέο ισχυρό όπλο απέναντι στον ανταγωνισμό της κατηγορίας. Πρόκειται για έναν χαμηλού κυβισμού κινητήρα diesel, τον γνωστό 1.5 TDCi 120 ίππων που τοποθετείται και σε άλλα μοντέλα όπως το Focus, C-MAX και το Mondeo, όπως και στο EcoSport.

Πέρα από την ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση, τις πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις και τις τεχνολογίες που συναντάμε, το νέο Kuga διατηρεί την κορυφαία οδική συμπεριφορά που το είχε προηγούμενο μοντέλο και ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά με αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης χάρη στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε καίρια σημεία της ανάρτησης και της ηχομόνωσης.

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου Ford Kuga αποτελεί επίσης ο πλούσιος εξοπλισμός και οι νέες εκδόσεις ST-Line για όσους επιθυμούν το αυτοκίνητό τους να διαθέτει σπορ εμφάνιση. Με τιμές που ξεκινούν από τα 22.095 ευρώ, το νέο Kuga (εδώ οι τιμές του νέου Kuga, εδώ τα τεχνικά χαρακτηριστικά, εδώ οι τιμές όλων των μοντέλων) στη βασική έκδοση Business περιλαμβάνει:

Η έκδοση ST-Line περιλαμβάνει επιπλέον:

Το νέο Kuga διατίθεται και σε έκδοση Vignale που περιλαμβάνει επιπλέον:

Exit mobile version