NEA

To Aehra Sedan είναι πιο ενδιαφέρον και από Tesla

Η Aehra παρουσίασε μια νέα ηλεκτρική λιμουζίνα, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμα μοντέλο στη γκάμα της.

Αυτή η ιταλο-αμερικανική εταιρεία είχε προηγουμένως παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό SUV. Η λιμουζίνα είναι επίσης ηλεκτρική και έχει πολλά κοινά με το SUV, τόσο τεχνολογικά όσο και οπτικά. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές διαφορές στο ύψος και στις λεπτομέρειες ανάμεσα στα δύο μοντέλα.

Οι πόρτες τύπου πεταλούδας ανοίγουν προς τα πάνω, αποκαλύπτοντας ένα εσωτερικό που είναι παρόμοιο με αυτό του SUV. Μια ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι η μεγάλη οθόνη που καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του ταμπλό. Επίσης, διαθέτει ένα οβάλ τιμόνι και μια μικρότερη οθόνη στο μέσον του ταμπλό, τοποθετημένη σε χαμηλότερο ύψος.

Η Aehra δεν έχει αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Γνωρίζουμε ότι η μπαταρία, που παρέχεται από την αυστριακή Miba, έχει χωρητικότητα 120 kWh και υποστηρίζει διπλή κατεύθυνση φόρτισης, προσφέροντας αυτονομία έως 800 χιλιόμετρα.

Το BEV θα εφοδιάζεται με δύο ή τρεις ηλεκτροκινητήρες, και η συνολική απόδοση αναμένεται να κυμαίνεται από 550 έως 600 kW (748 έως 816 ίππους). Η Aehra σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Aehra Sedan από το 2026, με εκτιμώμενη τιμή από 160 έως 180 χιλιάδες ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!