NEA

Μπόνους… ένα Fiat Panda για τους εργαζομένους της Ferrari

Μετά από μια χρονιά ρεκόρ σε πωλήσεις και έσοδα, η Ferrari επιβραβεύει τους 5.000 εργαζομένους της στην Ιταλία με μπόνους 14.400 ευρώ, ποσό που πλησιάζει την τιμή ενός βασικού Fiat Panda.

Η Ferrari συνεχίζει την ανοδική της πορεία, κλείνοντας το 2024 με ιστορικά υψηλές πωλήσεις. Η εταιρεία παρέδωσε 13.752 αυτοκίνητα, καταγράφοντας αύξηση 0,7% σε σχέση με το 2023, ενώ τα συνολικά της έσοδα αυξήθηκαν κατά 11,8%, φτάνοντας τα 6,7 δισ. ευρώ.

Θέλοντας να ανταμείψει το προσωπικό της για τη συμβολή του σε αυτή την επιτυχία, η Ferrari αποφάσισε να προσφέρει ένα γενναιόδωρο μπόνους. Όπως αποκάλυψε ο CEO της Ferrari, Benedetto Vigna, κάθε ένας από τους 5.000 εργαζομένους της εταιρείας στην Ιταλία θα λάβει 14.400 ευρώ.

Τυχαίνει αυτό το ποσό να είναι σχεδόν ίσο με την τιμή ενός βασικού Fiat Panda, το οποίο στην Ιταλία ξεκινά από 14.500 ευρώ. Με μια μικρή έκπτωση από την αντιπροσωπεία, ένας εργαζόμενος της Ferrari θα μπορούσε να αποκτήσει ένα καινούργιο Panda χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ από τον μισθό του.

Η πολιτική των ετήσιων μπόνους δεν είναι καινούργια για τη Ferrari. Το 2024, οι εργαζόμενοί της είχαν λάβει 13.500 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι φέτος το ποσό αυξήθηκε κατά 900 ευρώ. Με τις παραγγελίες να έχουν ήδη καλύψει την παραγωγή της μέχρι το 2027, η Ferrari διανύει μια εξαιρετική περίοδο.

Το 2025 θα είναι επίσης μια σημαντική χρονιά για τη μάρκα, καθώς έχει προγραμματίσει την παρουσίαση έξι νέων μοντέλων. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ferrari, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 9 Οκτωβρίου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!