NEA

Ford, δύο εκατομμύρια Ecoboost!

ford-celebrates-production-of-2-millionth-ecoboost-engine

Η παραγωγή των κινητήρων Ecoboost ξεπέρασε στο σύνολό της τα 2.000.000 και η Ford το γιορτάζει με μια εκπληκτική στη σύλληψή της εικόνα!

Ένα από τα αποδοτικότερα μοτέρ αλλά και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ -λόγω της μικρής χωρητικότητας 1.000 cc των 3 κυλίνδρων με ισχύ για την ώρα που φτάνει έως 125 PS- ξεπέρασε σε παραγωγή τα 2.000.000 μονάδες!

Μάλιστα, η ζήτηση είναι τόσο υψηλή που κάθε μήνα κατασκευάζονται 100.000 χιλιάρηδες Ecoboost δηλ. 1,2 εκ. το χρόνο παρουσιάζοντας αύξηση 60% σε σχέση με το 2012. Έτσι, η Ford έχει ήδη διπλασιάσει την παραγωγή του 1.0 Ecoboost στο εργοστάσιο της στην Κολονία με ημερήσια ρυθμό 1.000 μοτέρ.

Δείτε στο παρακάτω μεταγλωττισμένο στα ελληνικά βίντεο πως λειτουργεί ο 1.0 Ecoboost ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε την τεχνική μας ανάλυση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!