NEA

Ετοιμάζεται για το Παρίσι το νέο Renault Espace.

renault-espace-front

H νέα γενιά του μεγάλου MPV της γαλλικής εταιρίας θα εξακολουθήσει να ονομάζεται Espace και θα κυκλοφορήσει τέλη του χρόνου.

Μπορεί να μην είναι από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της αγοράς αλλά τα μεγάλα MPV τα εκτιμούν όσοι τα έχουν για τους αχανείς χώρους τους. Το Renault Espace είναι θεμελιωτής της κατηγορίας και στην έκθεση του Παρισιού (τον Οκτώβριο) θα κάνει ντεμπούτο η νέα γενιά που θα δανείζεται στοιχεία από το πρωτότυπο Initiale Paris Concept.

2014 Renault Espace leaked patent sketchΣτην διπλανή φωτογραφία μπορείτε να δείτε πατενταρισμένα σκίτσα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο όπου φαίνεται η αιχμηρή αισθητική του Espace με καλή αεροδυναμική (μην ξεχνάτε πως μιλάμε για μεγάλο MPV) και τη νέα μάσκα με το μεγάλο λογότυπο της γαλλικής εταιρείας.

Στις κορυφαίες εκδόσεις θα υπάρχουν προβολείς LED ενώ στο εσωτερικό οι δυνατότητες διαμόρφωσης θα είναι ακόμα περισσότερες τονίζοντας την πολυχρηστική διάσταση του Espace. Το οποίο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF ενώ οι κινητήρες θα προέρχονται από το τωρινό …κινητηροστάσιο των Γάλλων με δημοφιλέστερη τη νέα έκδοση 1.6 dCi Energy.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!