NEA

Ποια είναι η αμοιβή του αφεντικού του ομίλου της VW;

Martin-Winterkorn-1

Tο 2014 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον όμιλο της VW, καθώς σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, τζίρου και κερδών…

Martin-Winterkorn-VWΑνάλογα επικοδομοιτική ήταν η χρονιά και για τον επικεφαλή του ομίλου Martin Winterkorn ο οποίος για το 2014 εισέπραξε από τον όμιλο VW για τις υπηρεσίες του το ποσό των 15,9 εκατομμυρίων ευρώ. Το οποίο ήταν αυξημένο κατά σχεδόν ένα εκατομμύριο σε σχέση με το 2013, ενώ παράλληλα αμείβεται και για άλλες αρμοδιότητές του στα πλαίσια του ομίλου (π.χ. από την Porsche Holding είχε λάβει το 2013 το ποσό των 800.000 ευρώ).

Martin-Winterkorn-2Η μεγαλύτερη αμοιβή πάντως που έχει λάβει είναι τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ το 2011, ενώ στη συνέχεια έγινε αναπροσαρμογή των bonus τα οποία ελάμβανε. Παράλληλα η VW έχει δημιουργήσει και ειδικό λογαριασμό για τη συνταξιοδότησή του, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανέρχεται σε 28 εκατομμύρια ευρώ. Αν τον ζηλεύουμε; Θα ήταν ψέμματα αν λέγαμε πως τα λεφτά δεν συμμετέχουν στην ευτυχία…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!