NEA

Και bi-turbo το Infiniti Q50 με 400 άλογα

2016 Infiniti Q50

Το μεγάλο σεντάν της Infiniti περνά από μία διακριτική, αλλά ουσιαστική αναβάθμιση και υποδέχεται κάτω από το καπό του νέους κινητήρες από την Mercedes-Benz…

Στο πλαίσιο της ανανέωσής του, το Infiniti Q50 αποκτά νέους κινητήρες προέλευσης Mercedes-Benz. Ο νέος 4-κύλινδρος 2-λιτρος βενζίνης αποδίδει 208 PS/350 Nm, ενώ ο επίσης νέος bi-turbo των 3.000 cc αποδίδει 300 PS/400 Nm στη στάνταρ εκδοχή του. Εδώ να πούμε πως υπάρχει και μια σπέσιαλ ισχυρότερη εκδοχή του V6 με 400 PS/475 Nm, η οποία ξεχωρίζει από τις ειδικές απολήξεις της εξάτμισής, τις ζάντες 19 ιντσών και κάποιες μικρές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό.

Η ανανέωση της μεγάλης λιμουζίνας της Infiniti περιλαμβάνει και βελτιώσεις τόσο στην ανάρτηση -στις Sport εκδόσεις είναι μάλιστα ενεργητική- όσο και στο σύστημα διεύθυνσης. Εδώ να πούμε πως το σύστημα πρόωσης του υβριδικού Q50 απαρτίζεται από έναν V6 3.500 cc και έναν ηλεκτροκινητήρα με συνδυασμένη ισχύ στα 360 άλογα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!