NEA

15 χρόνια πορείας συμπλήρωσε το Mitsubishi Oultander

Outlander family - 15th I

Περισσότερο γνωστή σήμερα για το πολύ επιτυχημένο PHEV –το δημοφιλέστερο plug-in υβριδικό σε όλο τον κόσμο– η οικογένεια Mitsubishi Outlander γιορτάζει μία δημιουργική 15χρονη επιτυχημένη ιστορία….

Mε ανάλογο αριθμό πωλήσεων –πάνω από 1.500.000 σε όλες τις παγκόσμιες αγορές, οι οποίες έχουν καταγραφεί σε 3 διαδοχικές γενιές (Ιούνιος 2001- Αύγουστος 2016) ενώ τώρα επεκτείνεται και στην Κίνα.

Η σκυτάλη από γενιά σε γενιά:

Outlander PHEV - shadow viewΤο Outlander ήταν ανέκαθεν ένα σημαντικό μοντέλο για τη Mitsubishi Motors Corporation (MMC) από απόψεως όγκου πωλήσεων αλλά και σε επίπεδο φιλοσοφίας, καθώς η κάθε επόμενη γενιά άνοιγε νέους δρόμους για την εταιρεία και για τη βιομηχανία:

  • Πρώτη γενιά: Παρουσίαση του όρου «crossover – πρωτιά για τη βιομηχανία (ASX concept 2001)
  • Δεύτερη γενιά: Ευέλικτη παγκόσμια πλατφόρμα της MMC «Project Global» C/D (2005)
  • Τρίτη γενιά: Plug-in υβριδικό ηλεκτρικό σύστημα κίνησης της MMC (Outlander PHEV το 2012)

Το Outlander διατήρησε το δημιουργικό ρόλο του όταν η έκδοση MY16 εγκαινίασε τη νέα οπτική ταυτότητα «Dynamic Shield» της MMC το φθινόπωρο του 2015.

SUV + Ηλεκτρικό

Όμως ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Outlander στον προϊοντικό σχεδιασμό της Mitsubishi Motors –βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα– έχει και στρατηγική σημασία.

Με την κυκλοφορία του πλήρως ανανεωμένου Νέου Outlander (MY16) πριν από ένα χρόνο, η MMC ξεκίνησε την παρουσίαση μίας νέας σειράς προϊόντων που θα ολοκληρωθεί τα επόμενα χρόνια…

  • όπου κύριο λόγο θα έχουν τα SUV (μικρά, μεσαία και μεγάλα),
  • με διαθεσιμότητα (ανάλογα με τις αγορές και τα μοντέλα) είτε plug-in υβριδικών ηλεκτρικών ή πλήρως ηλεκτρικών εκδόσεων,
  • με κύριο χαρακτηριστικό μία ισχυρή και εκφραστική σχεδιαστική γλώσσα
  • όπου η Ιαπωνική ποιότητα κατασκευής, μέσα & έξω, θα επιβεβαιώσει μία ανανεωμένη θέση της μάρκας, που αρμόζει στην εντυπωσιακή ιστορία 99 ετών και την κληρονομιά που αφήνει…

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!