NEA

Αναβάθμιση από την Polestar και για τα Volvo EV

volvo polestar v60 350 ps

Η Polestar, η γνωστή εταιρία αναβάθμισης που ανήκει από πέρυσι εξ ολοκλήρου στην Volvo, θα περιποιείται και τα ηλεκτρικά μοντέλα της σουηδικής εταιρίας…

Volvo-S60-V60-Polestar (6)Η Polestar θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι αντίστοιχο με το M Division της BMW ή την AMG της Mercedes, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Volvo Βορείου Αμερικής, σε συνέντευξη που έδωσε στο παρασκήνιο της έκθεσης του Λος Άντζελες. Ωστόσο, επισήμανε πως η Polestar δεν έχει στόχο αποκλειστικά πανίσχυρων εκδόσεων, αλλά την αναβάθμιση με σπορ και δυναμικό στιλ που θα εύχρηστα για καθημερινή χρήση.

Ο ίδιος είπε πως «γνωρίζουμε ότι το τμήμα αυτό αφορά μόνο τις επιδόσεις,, όμως δεν μπορεί να αδιαφορεί για τις εξελίξεις που γίνονται μέσα στην εταιρία σχετικά με νέες τεχνολογίες, όπως η ηλεκτροκίνηση». Αυτό σημαίνει πως η Polestar σίγουρα θα εμπλακεί και στα ηλεκτρικά μοντέλα που θα έχει η εταιρία στο μέλλον ώστε να δημιουργηθούν σπορ EV εκδοχές που θα είναι πιο απολαυστικές στην οδήγηση με τις φήμες να αναφέρουν και σύστημα τεχνητού ήχου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!