NEA

Peugeot 301 για low budget αγορές

Peugeot-301-2017-1024-01

Όπως και το προηγούμενο, έτσι και το νέο 301 είναι ένα τετράθυρο σεντάν, με μεγάλους χώρους, υψηλή -για τα δεδομένα- ποιότητα και ασφάλεια, και χαμηλή τιμή πώλησης…

Peugeot-301-2017-1024-0fΤο 301 είχε παρουσιαστεί το 2012 και στην ανανεωμένη εκδοχή του οι αλλαγές στο αμάξωμα εντοπίζονται κυρίως στο εμπρός μέρος όπου η μάσκα τύπου 508 έχει αλλάξει εντελώς, δίνοντας ένα πιο “αυτόνομο” στιλ στο νέο 301. Οι διαστάσεις παραμένουν ως είχαν (μήκος στα 4,445 μέτρα, μεταξόνιο στα 2,65 μέτρα), ενώ ενδεικτικό τω χώρων αποτελεί το πορτμπαγκάζ των από 640 λίτρα που μπορεί να φθάσει έως τα 1.332 λίτρα (με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων). Στο εσωτερικό έχει γίνει μια σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης της συνολικής εικόνας, με καλύτερης ποιότητας υλικά και νέα σχεδίαση, ενώ πλουσιότερος είναι ο εξοπισμός άνεσης και ασφάλειας (με οθόνη αφής 7’’, MirrorLink®, Android Auto®, Apple CarplayTM, κάμερα οπισθοπορείας, navigation της Tom Tom κ.α.).

Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από την έκδοση 1.2 PureTech των 82 ίππων με 5τάχυτο κιβώτιο και επεκτείνεται στην 1.6 VTi με 115 ίππους και επιλογές σε χειροκίνητο και αυτόματο κιβώτιο. Από πλευράς ντίζελ υπάρχουν δύο προτάσεις: μία με τον 1.6 BlueHDi των 100 ίππων και μία με τον 1.6 HDi και τους 92 ίππους (και οι δύο με πεντατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο). Στα μηχανικά μέρη, η Peugeot επέλεξε ένα σύγχρονο σύστημα ανάρτησης (με γόνατα ΜcPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω), τα φρένα αποτελούνται από δίσκους εμπρός και πίσω (σε κάποιες χώρες επιλέγονται ταμπούρα για τον πίσω άξονα). Το 301 ενδέχεται να λανσαριστεί και στην ελληνική αγορά, κάτι που θα μάθουμε προς τα τέλη του χρόνου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!