NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αν μία Mercedes προλάβαινε τον Χίτλερ!

mercedes-hitler

Υπάρχουν αρκετές απίθανες τηλεοπτικές διαφημίσεις που ποτέ δεν θα μπορούσαν να μεταδοθούν δημοσίως για ευνόητους λόγους…

Τρεις σπουδαστές της σχολής κινηματογράφου του Ludwigsburg στη Γερμανία είχαν την εξής ιδέα: να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικής ποιότητας φιλμάκι που δείχνει μία Mercedes-Benz C-Class να εξαλείφει τον άνθρωπο που οδήγησε στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, τον Αδόλφο Χίτλερ! Το βίντεο εκτυλίσσεται σε ένα χωριό (στο Braunau am, την γενέτειρα του δικτάτορα) της Αυστρίας τέλη του 19ου αιώνα όπου βλέπουμε τον Χίτλερ να παίζει σε παιδική ηλικία.

Ενθουσιασμένος με τον χαρταετό του δεν προσέχει την ώρα που διασχίζει τον δρόμο την ώρα που περνά μία C-Class του 21ου αιώνα η οποία παρόλο που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο δεν σταματά όπως θα όριζε το σύστημα αποφυγής σύγκρουσης (το Collision Prevention Assist) αναγνωρίζοντας τον… μελλοντικό μανιακό. Αλήθεια, πως θα ήταν η Γερμανία και γενικότερα ο κόσμος αν δεν υπήρχε ο Χίτλερ;

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!