NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτοκίνητο με ηλεκτρική σκούπα;

Honda-Odyssey_Touring_Elite_electric_vacuum_cleaner (4)

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλές ευφάνταστες ιδέες εκ των οποίων μερικές περνούν στην παραγωγή…

Οι οικογενειάρχες θα γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει «παιδιά στο αυτοκίνητο» και πόσο γρήγορα μπορεί το εσωτερικό να γίνει… αγνώριστο. Σε τέτοιες στιγμές ποιος δεν θα ήθελε μια ηλεκτρική σκούπα στο αυτοκίνητο του; Ε, αν δεν το γνωρίζατε, το αμερικανικών προδιαγραφών Honda Odyssey διαθέτει on board ηλεκτρική σκούπα ρουφώντας… τα πάντα (φυσικά, εκτός από τα παιδιά :-)).

Μία ακόμη ιδέα είναι αυτή των προσθαφαιρούμενων επενδύσεων των καθισμάτων. Κάτι βολεύει όσους χρησιμοποιούν επιπλέον καλύμματα που και κοστίζουν παραπάνω και χαλούν την αισθητική του σαλονιού. Εδώ την λύση δίνει η Renault εξοπλίζοντας το νέο Capture με επενδύσεις με φερμουάρ που αφαιρούνται εύκολα και πλένονται στους 40 βαθμούς Κελσίου (δηλ. ακόμη και στο… χέρι!) ενώ αν βαρεθεί κανείς το ίδιο χρώμα μπορεί να διαλέξει κάτι διαφορετικό.

Άλλες εταιρίες σε ορισμένες πλουσιότερες εκδόσεις έχουν εξελίξει επενδύσεις καθισμάτων με χρήση της νανοτεχνολογίας δημιουργώντας «αδιάβροχα» (π.χ. στον καφέ και στο κέτσαπ) καθίσματα δίχως καν να αφήνουν λεκέδες με ένα απλού σκούπισμα με ένα χαρτομάντιλο. H Fiat με το 500L προσφέρει προαιρετικά κιτ που φτιάχνει εσπρεσάκι καθοδόν ενώ η Skoda είχε παρουσιάσει στο Superb θήκη για ομπρέλα. Φυσικά, στα υπερπολυτελή μοντέλα υπάρχουν διάφορα άλλα κομφόρ όπως προσωπικές κάβες, μασάζ σιάτσου κ.λπ.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!