NEA

Νέο ρεκόρ Guinness με Toyota GT86!

Toyota GT86 sets Guinness world record for fastest drift 2

Ένα Toyota GT86 με 1.082 PS σημείωσε νέο ρεκόρ για το ταχύτερο drift πιστοποιημένο από το βιβλίο Guinness…

Toyota GT86 sets Guinness world record for fastest driftΜπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια και απόσταση ντριφτ που έχει καταγραφεί ποτέ αλλά ο οδηγός αγώνων Kuba Przygonski κατάφερε να γίνει πιο γνωστός και να μπει στο βιβλίο Guinness με το ταχύτερη πλαγιολίσθηση στον κόσμο! Στην διάθεσή του είχε ένα βελτιωμένο Toyota GT86 και στις 3 Σεπτεμβρίου κατάφερε να κάνει ντριφτ με την απίστευτη ταχύτητα των 217,97 km/h!

Το ρεκόρ καταγράφηκε στο πρώην στρατιωτικό αεροδρόμιο Biala Podlaska στην Πολωνία όπου ο Kuba Przygonski κατάφερε να το πλαγιάσει με μέγιστη γωνία 49 μοίρες και ταχύτητα εισόδου 256 km/h. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για το μακρύτερο ντριφτ στον κόσμο με πλαγιολισθηση 82,520 km!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!