NEA

Equus Bass 770, πίσω στο μέλλον!

Equus Bass 770 (8)

Σχεδιαστικά μπορεί να θυμίζει την δεκαετία του ’60 αλλά κατασκευαστικά το Equus Bass 770 είναι ένα υπερσύγχρονο σπορ μοντέλο…

Βασισμένο στην συνταγή των muscle car το Equus Bass 770 είναι ένα πανέμορφο πισωκίνητο κουπέ που συνδυάζει την ρετρό αισθητική με την τεχνολογία του σήμερα. Σχεδιαστικά το μυώδες αμάξωμα παραπέμπει περισσότερο σε μία Mustang και λιγότερο σε Dodge Charger με το εμβληματικό εμπρός μέρος να ξετρελαίνει τους φανατικούς του είδους.

Φυσικά, πίσω από τo brutal αμάξωμα δεν μπορεί παρά να βρίσκεται ένας V8 6.2 κινητήρας ο οποίος με την βοήθεια μηχανικού υπερσυμπιεστή αποδίδει 648 PS και 819 Nm και προέρχεται από την Corvette ZR1. Η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου 6τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη με το 0-100 να πετυχαίνεται σε μόλις 3,4 sec και την τελική να φτάνει τα 320 km/h!

To Equus Bass 770 κρύβει και άλλες εξεζητημένες επιλογές όπως τα κεραμική δισκόφρενα της Brembo ενώ η ανάρτηση συνδυάζεται με αμορτισέρ μαγνητορεολογικής τεχνολογίας. Στο εσωτερικό υπάρχει σύστημα πλοήγησης με υπεραποδοτικό infotainment σύστημα, έλεγχο για την πίεση των ελαστικών, πολύ δέρμα κ.λπ.

Με αυτά και αυτά κάπως έτσι δικαιολογείται και η τιμή πώλησης του που ξεκινά από 250.000 δολάρια και φτάνει μέχρι και τις 300.000 αν επιλέξεις όλα τα προαιρετικά καλούδια. Τουλάχιστον για όσους βαρέθηκαν τα γερμανοτεχνήματα ή για αυτούς που δεν χωνεύουν τις ιταλοκατασκευές υπάρχει εναλλακτική για κάτι πολύ διαφορετικό…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button