NEA

Ανανεωμένο Opel Meriva με νέους κινητήρες!

2014 Opel Meriva facelift  (8)

Μαζί με το προβλεπόμενο Facelift το γερμανικό MPV αποκτά και νέα μηχανικά σύνολα προδιαγραφών Euro 6…

Λίγο μετά το Insignia έρχεται και η σειρά του Meriva για μία μικρή σχετικά αισθητική ανανέωση που επικεντρώνεται στη νέα μάσκα, στους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, στα φώτα LED και φυσικά στα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό υπάρχουν εφάμιλλής έκτασης αλλαγές με πλουσιότερο multimedia εξοπλισμό.

Ωστόσο, οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται κάτω από το καπό και στην προσθήκη του νέου 1.6 CDTI που αποδίδει 136 PS και 320 Nm με μέση κατανάλωση 4,4 lt/100km και εκπομπή 116 g CO1/km. Το νέο μοτέρ αντικαθιστά το τωρινό 1.7 CDTI ενώ αναβαθμισμένος είναι και ο 1.3 CDTI.

Σημαντικές βελτιώσεις υπάρχουν και στην βενζινοκίνητη γκάμα (όλες οι εκδόσεις Euro6) με τις εκδόσεις 1.4 με 120 και 140 PS που συνδυάζονται με αναβαθμισμένο κιβώτια και με νέο αυτόματο 6 σχέσεων.  Οι πρώτες παραδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινούν τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!