ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η Behr Hella Service προτείνει τον τακτικό έλεγχο στο σύστημα κλιματισμού

bhs elegxos

Η Behr Hella Service, ειδικός στην διαχείριση θερμότητας υποστηρίζει τα συνεργεία με ποικίλους τρόπους για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν την τεχνογνωσία τους στα πλαίσια της καμπάνιας «Διαχείριση θερμότητας 2014».

Μέρος της καμπάνιας διαχείριση θερμότητας 2014, η Behr Hella Service σχεδιάζει να τονίσει την αναγκαιότητα των τακτικών ελέγχων του συστήματος κλιματισμού. Οι προτάσεις αφορούν τους «συνήθεις υπόπτους» μύκητες, σπόρια και βακτήρια τα οποία  μπορούν να συσσωρευτούν στα συστήματα κλιματισμού, εάν  αυτά δεν απολυμαίνονται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η τακτική συντήρηση μπορεί να αποτρέψει την αύξηση του κόστους επισκευής ή τις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό του οχήματος. Η  υπερθέρμανση ιδίως αποτελεί ένα σημαντικό κίνδυνο για την ασφάλεια, καθώς μπορεί να μειώσει σημαντικά την ικανότητα του οδηγού στο να συγκεντρωθεί στην οδήγηση.

Η Behr Hella Service χρησιμοποιεί διάφορους τρόπους για να βοηθήσει τα συνεργεία να μεταφέρουν στους πελάτες τους τα οφέλη και τη σημασία του ελέγχου των συστημάτων κλιματισμού. Φέτος, οι ειδικοί στην διαχείριση θερμότητας  εστιάζουν στην υγεία. Για παράδειγμα, ένα πανό 3 μέτρων στην είσοδο του συνεργείου που γράφει “Έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εδώ – για τέλειο κλίμα στο όχημά σας” προσελκύει την προσοχή, ακόμα και από απόσταση. Μόλις εισέλθει ο πελάτης στο συνεργείο,  μια αφίσα και ένας φουσκωτός πιγκουίνος 1,5 μέτρου υπενθυμίζουν στον οδηγό και πάλι τη σημασία του τακτικού ελέγχου των συστημάτων κλιματισμού (ετήσια ή κάθε 15.000 km). Επίσης διατίθονται εικονογραφημένα φυλλάδια που εξηγούν την διαδικασία. Μόνο η τακτική αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας, ο έλεγχος όλων των εξαρτημάτων του κλιματιστικού, ο έλεγχος λειτουργίας και  απόδοσης καθώς και η απολύμανση του εξατμιστή μπορούν να εμποδίσουν την ανάπτυξη επιβλαβών βακτηρίων και σπόρων μυκήτων στο σύστημα κλιματισμού.

Οι ειδικοί στην διαχείριση θερμότητας προσφέρουν τεχνική υποστήριξη μέσω του HELLA Tech World: όπως λίστες ελέγχου και  βίντεο που δείχνουν τα βήματα που χρειάζονται για την αντικατάσταση ενός συμπιεστή, τεχνικά φυλλάδια με πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τα εγχειρίδια διαχείρισης θερμότητας και συντήρησης για τον κλιματισμό και τα συστήματα ψύξης. Τα τελευταία είναι πολύ χρήσιμα να τα έχουμε στο συνεργείο για να καθορίσουμε τον τύπο και την ποσότητα του ψυκτικού και του λαδιού του συμπιεστή για τα διάφορα συστήματα κλιματισμού και ψύξης του κινητήρα. Επιπλέον, αυτό το εργαλείο τεχνογνωσίας προσφέρει πληροφορίες σχετικά με κάθε πτυχή της διαχείρισης θερμότητας και είναι μια χρήσιμη εφαρμογή πολυμέσων που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε συνεργείο κατά τη διάρκεια της περιόδου του κλιματισμού. Το κινούμενο αυτό 3D εργαλείο δείχνει τον τρόπο συναρμολόγησης και βοηθάει πολύ στην αντιμετώπιση προβλημάτων.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!