NEA

Νέα κεντρική κάθετη μονάδα Renault – Dacia στο Περιστέρι

teoren_logo_0

H TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας νέας κάθετης μονάδας Renault – Dacia.

H TEOREN MOTORS, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της νέας, κάθετης μονάδας Renault – Dacia, σε κομβικό σημείο, στη Λ. Κηφισού στη διεύθυνση: Λ. Κηφισού 138-140, Περιστέρι, τηλ. 210 57 61 101.

Στις σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 3.000 m² θα ανακαλύψετε τη νέα, ολοκληρωμένη γκάμα των μοντέλων Renault – Dacia, με τη βοήθεια έμπειρων συμβούλων πωλήσεων που θα απαντήσουν με λεπτομέρεια σε όλες τις ερωτήσεις και θα σας κάνουν την καλύτερη πρόταση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης test drive, ανταλλαγής του μεταχειρισμένου σας αυτοκινήτου, ευέλικτους τρόπους χρηματοδότησης καθώς και δυνατότητα χρονομίσθωσης ή leasing.

Για την άριστη φροντίδα των αυτοκινήτων Renault & Dacia, λειτουργούν εξουσιοδοτημένο συνεργείο, φανοβαφείο καθώς και τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Lion Hellas, με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και πάντα με τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών Renault & Dacia, σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές ώστε να οδηγείτε ξένοιαστα, οικονομικά και με ασφάλεια.

Θέλοντας να εκφράσουμε έμπρακτα τα παραπάνω, προσφέρουμε σε όλους τους κατόχους Renault & Dacia προνομιακή έκπτωση 15% στην εργασία και τα ανταλλακτικά στην επόμενη επίσκεψη του αυτοκινήτου σας για συντήρηση ή επισκευή, έως τις 29/8/2014.

Επισκεφθείτε την Lion Hellas, στη Λ. Κηφισού, και ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο ολοκληρωμένων υπηρεσιών πωλήσεων και after sales Renault & Dacia, πάντα με την εγγύηση του ονόματος Β.Ν. Θεοχαράκης.

Ενημερωθείτε για τις προσφορές και τις υπηρεσίες Renault & Dacia στα site: www.renault.gr & www.dacia.gr.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!