NEA

H McLaren 675LT Spider των 285.450 στερλινών

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την κουπέ έκδοση ακολουθεί και η ανοιχτή 675LT που είναι και ακριβότερη κατά 26.000 στερλίνες…

McLaren 675LT Spider (2)Η ειδοποιός διαφορά στην 675LT Spider είναι η αναδιπλούμενη σε τρία μέρη σκληρή οροφή η οποία κατεβαίνει ή ανεβαίνει και σε ταχύτητα έως 30 km/h. Η McLaren έχει χρησιμοποιήσει διάφορα υλικά, καθώς και μια κάρμπον μπάρα για να διατηρήσει την δυσκαμψία του αμαξώματος, τα καθίσματα είναι επίσης από ανθρακόνημα, ενώ για όσους δεν στην στάνταρ έκδοση δεν υπάρχει σύστημα κλιματισμού εξοικονομώντας 16 kg (είναι διαθέσιμο προαιρετικά δίχως επιπλέον κόστος).

Την κίνηση αναλαμβάνει ο γνωστός και αναβαθμισμένος twin-turbo V8 των 3,8lt με νέους στροβιλοσυμπιεστές, νέα κυλινδροκεφαλή και αυλούς εξαγωγής. Νέος είναι και ο στροφαλοφόρος άξονας, όπως και οι μπιέλες, ενώ χάρη σε αυτές τις αλλαγές η ισχύς φτάνει τα 675 PS / 700 Nm και είναι κατά 25 PS/22 Nm ισχυρότερη από την 650S Spider. Το 0-100 km/h πετυχαίνεται σε 2,9 sec, το 0-200 km/h σε 8,1 sec και η τελική φτάνει τα 326 km/h.

Η 675LT Spider, μαζί με την κουπέ 675LT και την 650S, συμπληρώνουν την σειρά Super Sport. Υπενθυμίζεται πως η 675LT παρουσιάστηκε τον Μάρτιο στην Γενεύη και τα μόλις 500 αντίτυπα της αποκτήθηκαν σχεδόν όλα από αγοραστές που είχαν ήδη στην κατοχή της μία McLaren. Κάτι ανάλογο δηλ. με ότι θα γίνει και με την ανοιχτή εκδοχή της…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!