ΔΙΑΦΟΡΑ

Η εταιρία DHL έχει τον δικό της ηλεκτροκίνητο στόλο!

DHL-1

 Η μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρία ταχυμεταφορών αποφάσισε να κατασκευάσει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο μετά την αρνητική απάντηση από πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες…

streetscooter-work-06aΤο αξιοσημείωτο είναι πως η DHL έχει ήδη έτοιμα 1.000 από αυτά τα οχήματα για κάνουν παραδόσεις και παραλαβές σε πόλεις στην Γερμανία, ενώ σύντομα η παραγωγή της θα φθάσει τις… 5000 μονάδες ετησίως! Οι προδιαγραφές των βαν είναι εντυπωσιακές (τα επιμέρους εξαρτήματα προέρχονται από προμηθευτές, π.χ. η ηλεκτρική μετάδοση έρχεται αυτούσια από την Bosch, τα φώτα από την Hella κ.α.), καθώς έχουν σχεδιαστεί για να αντέξουν έως και 16 χρόνια, κινούμενα σε κυκλοφορία έξι μέρες την εβδομάδα, επί 10 ώρες την κάθε βάρδια. Oι άνθρωποι της DHL δηλώνουν περίφανοι για το StreetScooter όπως ονομάζουν το μικρό τους βανάκι, κάτι το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους υπεύθυνους της VW που είδαν να χάνουν αρκετές πωλήσεις από το Caddy το οποίο αντικαθιστά στον στόλο της DHL. Mάλιστα, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, ο πρόεδρος της VW Μatthias Mueller φάνηκε αρκετά ενοχλημένος γιατί δεν ζητήθηκε από την DHL η συνδρομή της VW, και δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να υπάρξει μία συνεργασία στο άμεσο μέλλον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!