ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί δύο Mustang λιώνουν ροζ λάστιχα; [vid]

Στην Σαουδική Αραβία οι γυναίκες μπορεί να μην έχουν «ίσα» δικαιώματα, αλλά πρόσφατα εκεί έγινε μία αρκετά πρωτότυπη εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στον καρκίνο του μαστού…

mustang-lastixa-1Δύο φτιαγμένες Ford Mustang έλιωσαν αφέθηκαν ελεύθερες για 46 λεπτά να λιώνουν δίχως έλεος τα λάστιχά τους, τα οποία για την συγκεκριμένη περίσταση είχαν στο μείγμα τους μία απόχρωση του ροζ. Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν με τις ρόδες το μεγαλύτερο σήμα-σύμβολο με την ροζ κορδέλα που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μέλος της οργάνωσης του Βιβλίου Γκίνες, ο οποίος επιβεβαίωσε μετά το πέρας της διαδικασίας ότι όντως ο κόπος των Mustang δεν πήγε χαμένος καθώς μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να μείνουν με τα λινά έχοντας δημιουργήσει ένα ροζ φιόγκο με επιφάνεια 883,98 τετραγωνικά μέτρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!