ΔΙΑΦΟΡΑ

Χιονισμένη πίστα με τηλεκατευθυνόμενα! [vid]

Πίστες για τηλεκατευθυνόμενα υπάρχουν πολλές, αλλά ελάχιστες που αναπαριστούν ένα χιονισμένο τοπίο με πρωταγωνιστές αυτοκίνητα-θρύλους του WRC!

slot-carsΤο όλο πρότζεκτ αποτελεί έμπνευση κάποιων πορωμένων με τους αγώνες (και φυσικά τα αυτοκινητάκια) από την Ισπανία και ανάμεσα στα αυτοκινητάκια slot (όπως τα αποκαλούν επειδή κινούνται πάνω σε ειδικές «ράγες») διακρίνονται ένδοξα αγωνιστικά του γκρουπ Β όπως το Peugeot 205 T16 και το Ford RS200, μία Toyota Corolla AE86, ένα Focus WRC, μία Porsche 911 αλλά και μία BMW 635CSi.

H πίστα είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει πλούσιο θέαμα με πολλές κλειστές στροφές και φουρκέτες, ενώ και τα αυτοκίνητα σε αντίθεση με άλλα slot μοντέλα, φαίνεται να έχουν τα δικά τους ηλεκτρικά μοτέρ, κάτι που αυξάνει ακόμα περισσότερο το θέαμα, όταν τα βλέπεις να ντριφτάρουν στην έξοδο της στροφής πάνω στο ψεύτικο χιόνι. Όσο για το κόστος της, αφήστε καλύτερα να αγχώνεται ο Αϊ Βασίλης (για το δώρο που θα σας φέρει).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!