ΔΙΑΦΟΡΑ

Όταν ο David Coulthard έγινε ταξιτζής [vid]

Με στόχο την προβολή των υπηρεσιών και προσφορών της, η βρετανική ασφαλιστική εταιρία Aviva προσέλαβε τον γνωστό πρώην οδηγό της Formula 1 στον ρόλο ενός τρελού ταξιτζή…

coulthar-2Στο βίντεο φαίνεται ο τρελός ταξιτζής να παίρνει για διαδρομή ένα ανυποψίαστο ζευγάρι και αφού παίρνει τις οδηγίες για τον προορισμό ξεκινά να κάνει διάφορα κουλά και παλαβά πράγματα. Η Mercedes που οδηγεί ο Coulthard κάνει τα απίστευτα μέσα στην κυκλοφορία της πόλης, πηδώντας πάνω από πλατείες, πηγαίνοντας στις δύο ρόδες και με τα ντριφτ τον μόνο τρόπο για να πάρει τις στροφές.

david-coulthard-1Στο τέλος βέβαια αποκαλύπτεται στο εμβρόντητο ζευγάρι τι ακριβώς συνέβαινε, και όλοι θα περνούν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας, ενώ εξίσου ευτυχισμένη θα είναι και η ασφαλιστική εταιρία η οποία έγινε viral χάρη σε αυτό το έξυπνο βίντεο με τον μεταμφιεσμένο Coulthard.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!