ΔΙΑΦΟΡΑ

Καραμπόλα με 100 αυτοκίνητα στον Καναδά [vid]

Το απίστευτο βίντεο μας έρχεται από την πολιτεία Οντάριο του Καναδά, όπου βλέπουμε τον αυτοκινητόδρομο 401 καλυμμένο από χιόνι και σε κάποια σημεία από «μαύρο” πάγο…

karampola-canadasΟι άνθρωποι που καταγράφουν την σκηνή έχουν μυριστεί ότι κάτι κακό θα συμβεί, αφού όπως βλέπουμε οι Καναδοί έχουν αποκτήσει την κακή συνήθεια να μην κρατούν αποστάσεις και να κόβουν την τελευταία στιγμή, χωρίς μάλιστα να ανάβουν και τα αλάρμ ώστε να ειδοποιήσουν τους πίσω οδηγούς ότι υπάρχει μποτιλιάρισμα.

Και το κακό δεν αργεί να γίνει, αρχικά με μερικά αυτοκίνητα να χάνουν τον έλεγχο και στην συνέχεια με μία νταλίκα να έρχεται διπλωμένη και να πέφτει με ορμή πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα. Αυτό που κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό το συγκεκριμένο βίντεο είναι ο τρομερός ήχος που κάνουν τα αυτοκίνητα όταν σωριάζονται το ένα πάνω στο άλλο.

Το βίντεο κάποια στιγμή διακόπτεται αλλά όπως μαθαίνουμε το περιστατικό είχε συνέχεια, με πάνω από 100 αυτοκίνητα εμπλεκόμενα στην συγκεκριμένη καραμπόλα η οποία αποτέλεσε και πρώτο θέμα στον Καναδά. Πάντως είναι ευτύχημα ότι δεν σκοτώθηκε κανείς, παρά υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί, μεταξύ των οποίων και κάποιοι σοβαροί.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!