NEA

Ανανέωση για το Skoda Citigo

2017-skoda-citigo-facelift (2)

Το νέο Citigo θα κάνει την πρεμιέρα του στην έκθεση της Γενεύης ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις ευρωπαϊκές αγορές σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι…

2017-skoda-citigo-facelift (1)Με την σειρά του και μετά τα αδερφά Seat Mii και VW up!, ο… Βενιαμίν της Skoda περνά από μία διακριτική σχεδιαστικά ανανέωση. Oι σημαντικότερες διαφορές εντοπίζονται στην μάσκα, στην επανασχεδιασμένη γρίλια, στους προφυλακτήρες αλλά και στα φωτιστικά σώματα. Χάρη στις βελτιώσεις έχει αυξηθεί ελαφρώς το ύψος του Citigo -κατά 34 χιλιοστά- φτάνοντας τα 3,597 μέτρα, ενώ αναλλοίωτα παραμένουν το μεταξόνιο (2.420 mm) και ο χώρος αποσκευών των 251 λίτρων (στα 951 με αναδιπλωμένα τα καθίσματα). Από τις αλλαγές που είναι εμφανείς στο εξωτερικό να σημειώσουμε τις νέας σχεδίασης των 15 ιντσών, τη νέα απόχρωση Kiwi Green και μερικές νέες διχρωμίες στο αμάξωμα.

2017-skoda-citigo-facelift (5)Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων με επανασχεδιασμένο τιμόνι, διχρωμία στο ταμπλό και αναβαθμισμένες επενδύσεις, ενώ στον εξοπλισμό υπάρχουν όλα τα βασικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης. Με έξτρα κόστος μπορεί κανείς να το αγοράσει με ελαφρά διαφορετικά σώματα τα οποία περιλαμβάνουν LED ημέρας, ενώ τα φώτα ομίχλης διαθέτουν και δυνατότητα να στρέφουν στις γωνίες. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει στους κινητήρες με την βασική έκδοση να συνεχίζει με τον 1.0 MPI των 60 ίππων.

2017-skoda-citigo-facelift (3)

2017-skoda-citigo-facelift (2)

2017-skoda-citigo-facelift2017-skoda-citigo-facelift (4)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!