SMSΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι θα δούμε στην ταινία «Green Hell»; [vid]

Πρόκειται για μία ταινία αφιερωμένη στην περιβόητη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, την «Πράσινη Κόλαση» (Green Hell), όπως την ονόμασε ο Τζάκι Στιούαρτ…

Η ταινία θα παιχτεί στις αίθουσες κινηματογράφου της Αγγλίας στις 21 Φεβρουαρίου και ελπίζουμε κάποια στιγμή να προβληθεί και στην Ελλάδα. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Hannes M. Schalle (ο σκηνοθέτης του εκπληκτικού Rush για την κόντρα του Lauda με τον Hunt) και περιλαμβάνει ιστορικές στιγμές όπως η «αδύνατη νίκη» του Νουβολάρι το 1935, το «θαύμα» του Ροσμάγιερ στον αγώνα το 1936 μέσα στην ομίχλη, την έξοχη νίκη του Φαντζιο το 1957 αλλά και την κορυφαία στιγμή στην καριέρα του Τζάκι Στιούαρτ με τη νίκη του το 1968.

Και πολλά άλλα μέσα από ιστορίες που εξιστορούν μεγάλοι οδηγοί του παρελθόντος, όπως οι Τζάκι Στιούαρτ, Στέρλινγκ Μος, Χανς Στουκ, Γιοχεν Μας, Νίκι Λάουντα, αλλά και νεαρότεροι όπως ο Χάμιλτον. Στο φιλμ συμπεριλαμβάνονται σημαντικές στιγμές όπως ο αγώνας της Porsche 956s το 1983 στον αγώνα των 1.000 χιλιομέτρων με τον Μπέλοφ να κάνει το απίστευτο ακόμα και σήμερα ρεκόρ των 6.11.13″!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!