NEA

Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Alpine A110!

Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο για την διθέσια Alpine που τελικά θα έχει turbo βενζινοκινητήρα στα 1.800 κ.εκ.

Προς το παρόν η Renault δεν έχει αποκαλύψει κάποιο στοιχεία πέρα από τις φωτογραφίες που τρέχουν στο διαδίκτυο. Ωστόσο, πληροφορίες μας αναφέρουν πως το νέο τετρακύλινδρο μοτέρ, που θα δούμε και σε άλλα μοντέλα της Renault, θα ξεκινά σε ισχύ από τους 180 ίππους και στην top εκδοχή του θα ξεπερνά τα 300 άλογα ώστε η Alpine A110 να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί π.χ. την Alfa Romeo 4C ή την Porsche 718 Cayman.

Για την τελευταία έκδοση με τους 300 ίππους υπολογίστε ένα 0-100 στα περίπου 4,5 δλ., ενώ οι Γάλλοι κάνουν λόγο για ένα πανάλαφρο σασί -με εκτενή χρήση αλουμινίου- με στόχο τις βέλτιστες επιδόσεις και την αυθεντική σπορ οδήγηση. Χαρακτηριστικό είναι πως κάθε ένα από τα δερμάτινα καθίσματα ζυγίζει μόλις 13,5 κιλά (το μισό εκείνα του Megane RS) με το βάρος να εκτιμάται λίγο πάνω από τον ένα τόνο. Μέχρι την επίσημη παρουσίαση της πανέμορφης Alpine μπορείτε να διαβάσετε ένα σχετικό άρθρο για την ιστορία του πιο γνωστού κουπέ που έχει να επιδείξει η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!