ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλοπή αυτοκινήτου μέσα στο συνεργείο! [vid]

Το περιστατικό έγινε στην Αυστραλία στην πολιτεία του Κουίνσλαντ απ’ όπου μας έρχεται το βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία μήπως και καταφέρει να αναγνωρίσει τον θρασύτατο κλέφτη.

Όπως βλέπουμε ο εν λόγω κύριος βρίσκεται να κινείται με άνεση στον χώρο ενός μεγάλου συνεργείου. Πλησιάζει διάφορα αυτοκίνητα και τα ελέγχει από κοντά, ενώ κανένα μέλος του προσωπικού δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για την παρουσία του. Αυτή η κλοπή αυτοκινήτου είναι πραγματικά μοναδική καθώς όλα έγιναν χωρίς καμία απολύτως “φασαρία” και με τον κλέφτη να παίρνει το όχημα και να αναχωρεί σαν “κύριος” χωρίς κανείς να μπορεί να αντιδράσει.
Το περιστατικό είναι προς γνώση και συμμόρφωση των εγχώριων συνεργείων όπου σε καμία περίπτωση (και για λόγους ασφαλείας των πελατών τους) δεν πρέπει να αφήνουν άλλα άτομα πέρα από τους μηχανικούς να βρίσκονται μέσα στον χώρο. Όπως και να έχει πάντως χρειάζεται αρκετό θράσος για να φθάσεις σ’ αυτό το σημείο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα έρθει η κακιά στιγμή και στην δική σου… ράμπα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!