SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκε η χαμένη Mustang του Bullitt που οδηγούσε ο Steve McQueen

Στο Μεξικό βρέθηκε η δεύτερη από τις δύο Mustang που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία, και ίσως είναι εκείνη που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει τις δύσκολες σκηνές και τα ιστορικά άλματα στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο…

Το αυτοκίνητο είχε βρεθεί σε μία μάντρα και ήταν έτοιμο να μετατραπεί σε ένα Eleanor. Όμως αυτός που το βρήκε, ο Ralph Garcia Jr. σκέφτηκε να ρίξει μία ματιά στο Google με τον αριθμό του πλαισίου, όπου και διαπίστωσε ότι ήταν το αυτοκίνητο από το “Bullitt”.

Μετά από αυτή την ανακάλυψη ο Μεξικανός ιδιοκτήτης του άλλαξε γνώμη και μετά την επιβεβαίωση από τον ειδικό ότι όντως πρόκειται για την γνήσια Mustang της ταινίας, σκοπεύει να προχωρήσει στην αναπαλαίωσή της. Κάτι που μάλλον αξίζει τον κόπο μιας και όσοι γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι άνετα μπορεί να πιάσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια αν βγει σε δημοπρασία!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!