ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα μικρό κουπέ για παιδιά από την Volvo [vid]

Στο βίντεο θα διαπιστώσετε ότι εκτός από καλά αυτοκίνητα στην Volvo έχουν και αρκετό χιούμορ παρουσιάζοντας ένα παιδικό αυτοκινητάκι…

Το Volvo Rider Concpt XC Coupe εντάσσεται στην γκάμα των διαφόρων προϊόντων που παράγονται με το σήμα της. Με κόστος γύρω στα 176 δολάρια στην Αμερική έχει να αντιμετωπίσει σοβαρούς αντιπάλους όπως τα αντίστοιχα αυτοκινητάκια της Barbie ή διάφορες εκδοχές των Transformers.

Kίνηση παίρνει από ένα παιδί έως 3 ετών με καύσιμο το γάλα και οι ρύποι που εκπέμπει είναι απλώς ιδρώτας (κρύος στην περίπτωση των γονέων που τυγχάνει να έχουν άτακτα βλαστάρια). Οι επιδόσεις του βασίζονται κατά κύριο λόγο στην βαρύτητα και το πόσο καταφέρνει το πιτσιρίκι να ξεφεύγει από την προσοχή των γονιών του με το οδόμετρο πάντως να έχει ανώτατη ταχύτητα τα 120 χλμ/ώρα.

Διατίθεται επίσης σε δύο χρώματα, ασημί και πορτοκαλί, με το τελευταίο να έχει και τα σήματα των crash tests έτσι ώστε να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και τους γονείς για τα θέματα της οδικής ασφάλειας. Όπως και να έχει πάντως το αυτοκινητάκι της Volvo είναι μία ακόμα επίδειξη καλού γούστου και premium αισθητικής και κατασκευαστικής τελειότητας. Όσο για το αναμενόμενο κανονικό μικρό coupe για τα μεγάλα παιδιά, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο περισσότερο.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!