SMSΔΙΑΦΟΡΑ

Μια απίστευτη “ομπρέλα” για αυτοκίνητα [vid]

Η αμερικανική start-up εταιρία Lanmodo παρουσίασε μία πρωτότυπη ομπρέλα που προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο γρήγορα και εύκολα!

Με την πρώτη ματιά η ομπρέλα της Lanmodo μπορεί να φαίνεται μία από τις μεγαλύτερες ανοησίες, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι που θα την εκτιμήσουν και θα την τιμήσουν. Για παράδειγμα σε περιοχές με πολύ ζεστό κλίμα η πρωτότυπη ομπρέλα μπορεί να προσδεθεί γρήγορα και εύκολα στην οροφή του αυτοκινήτου ώστε η καμπίνα να μην γίνει φούρνος (ή από την άλλη να προστατεύσει από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως το χαλάζι).

Για την ανάπτυξή της η ομπρέλα έχει ένα ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό, μπορεί να ασφαλιστεί με γαντζάκια στις λαβές και στους καθρέπτες, ενώ υπάρχει και τηλεχειριστήριο. Όπως θα δείτε στο βίντεο οι Αμερικάνοι έχουν αρκετό χιούμορ αφού μπορεί κανείς να εξατομικεύσει το πανί επιλέγοντας το θέμα που θέλει.

Έτσι, κάπου στο βίντεο θα διακρίνετε την φατσούλα του Trump, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως η ομπρέλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μακριά από το αυτοκίνητο (π.χ. στην παραλία ή στον κήπο). Τώρα, αν υπάρξει η απαραίτητη χρηματοδότηση η Lanmodo σκοπεύει να βγάλει το σετάκι της στην αγορά για περίπου 300 δολάρια…

SMS==> Υπάρχει ομπρέλα για αυτοκίνητα;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!