ΔΙΑΦΟΡΑ

Έτσι γυρίστηκε μία από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές στο Fast & Furious [vid]

Με τζίρο που ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια δολάρια από το πρώτο και μόλις Σαββατοκύριακο προβολής το 8 κατά σειρά Fast & Furious σημείωσε νέο ρεκόρ πωλήσεων πρεμιέρας στην ιστορία του σινεμά…

Στο παραπάνω βίντεο βλέπετε την σκηνή με την «μουρλή» Charlize Theron να χακάρει τα αυτοκίνητα της πόλης και να αναλαμβάνει το πλήρη έλεγχό τους. Η σκηνή είναι υπερβολική στον υπερθετικό βαθμό του όρου, όσο και εντυπωσιακή, ειδικά στο σημείο όπου μια σειρά από αυτοκίνητα πέφτουν από ένα πολυώροφο πάρκινγκ στον δρόμο (από το 13:08 του πάνω βίντεο).

Στις περισσότερες ταινίες συνήθως χρησιμοποιούνται παλαιότερα μοντέλα τα οποία προορίζονται για να πάνε σε απόσυρση, όμως ο Gray, ο σκηνοθέτης της ταινίας, επέμενε να χρησιμοποιήσουν καινούργια αυτοκίνητα. Κάτι που ναι μεν ανταποκρίνεται στο χρόνο που συμβαίνει η δράση της ταινίας αλλά ανέβασε το κόστος σε τεράστια ύψη.

Κάπως έτσι η παραγωγή του Fate of the Furious κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ περί τα 250 εκατομμύρια δολάρια στην παραγωγή της, αλλά ήδη έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση το κόστος της και να φέρνει πολλαπλάσια έσοδα. Ποιος θα το περίμενε πως πριν από χρόνια μια ταινιούλα από πειραγμένα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα και τον ατάλαντο για πολλούς Vin Diesel θα ήταν μία από τις πιο πετυχημένες εμπορικά σειρές ταινιών του Χόλυγουντ…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!